Wil jij ook meer rust ervaren?
Direct Toegang
X
Wil jij ook meer rust ervaren?
50% Complete
Download dan nu ons gratis e-book waarin 7 tips staan om meer rust te krijgen

Page content

De BewustOffline BOx

article content

De BewustOffline BOx

BOX

Vanaf nu biedt BewustOffline de BOx aan: een fraaie, handgemaakte kist van Europees eikenhout, voorzien van het gebrandmerkte logo van BewustOffline.
De BOx wordt in het kader van onze campagne ingezet om gezinnen een handvat te geven de balans tussen online en offline bespreekbaar te maken. In de BOx kun je telefoons en tablets (even) opbergen, zodat je een duidelijk moment creërt voor persoonlijke interactie door bijvoorbeeld weer ‘live’ het gesprek met elkaar aan te gaan. Ideaal voor gezellige momenten met je gezin aan de eettafel of voor die creatieve vibe met vrienden, zonder daarbij te worden afgeleid door telefoons en tablets. De BOx hoeft overigens niet beperkt te blijven tot enkel de gezinssituatie, ook op de leestafel van een cafe of op de vergadertafel in een kantoorruimte staat de BOx prachtig!

12546242_10154618026803782_1408126456_oDe BOx wordt door BewustOffline nu ook los van deelname aan de campagne aangeboden, zodat je thuis of op het werk aan de slag kan met bewust online en BewustOffline zijn. Voor horecagelegenheden heeft BewustOffline speciale producten ontwikkeld, lees daarHIER meer over.

Prijs: 59,50 euro incl. BTW en excl. verzendkosten (6,95 binnen Nederland).
Levertijd: De kisten worden handgemaakt en hebben daardoor een levertijd van ca. 4 weken (of eerder indien op voorraad)
Afmetingen: ca. 31x26x10 cm (lxbxh)

 

Wil je meer informatie klik dan hier

Comment Section

0 reacties op “De BewustOffline BOx

Plaats een reactie