BOEKEN

Voor een betere balans tussen een online en offline leven

Ik ging offline en overleefde

Johan van Houten is de expert op het gebied van offline leven. Johan leefde een jaar lang offline, zonder mobiele telefoon en internet. Deze ervaringen heeft hij omgezet in een cursus waarmee je de balans kunt vinden tussen het leven online en offline.

In Ik ging OFFLINE en overleefde deelt Johan zijn ervaringen met de lezer en geeft hij handige tips hoe je zelf je online en offline kunt bepalen.

ik ging offline en overleefde

Ik ging offline en overleefde (E-book)

Een online E-book, zodat je het overal en altijd kunt lezen. Niet om 100% offline te gaan, nee, juist om de balans te vinden.

Met dit boek en de oefeningen erin, zul jij stappen zetten naar jouw eigen balans en leer je over mijn jaar offline.

ik ging offline en overleefde

366 dagen digiminderen

Hoe is het om 366 offline te leven? Ik heb het zelf ervaren in 2015 en 2016 waarbij ik een heel jaar offline ben gegaan. 


In dit boek beschrijf ik mijn ervaringen en geef ik handige tips hoe je zelf je online en offline leven kunt bepalen.

366 dagen Digiminderen - Exclusief: het eerste hoofdstuk

'Ik ben er klaar mee'. Zo begint het eerste hoofdstuk van het boek '366 dagen Digiminderen'. Ik neem je mee in mijn leven vlak voordat ik besloot om een jaar lang offline te gaan. Download gratis het eerste hoofdstuk.

50%
Downloaden

7 tips om meer rust te vinden

Hoe vind je meer rust? Een betere balans tussen een online en offline leven? In dit e-book geef ik jou 7 tips waarmee je vandaag al gelijk meer rust zult ervaren.

50%
Downloaden
arrow_drop_up arrow_drop_down