Digiminderen voor bedrijven

Zijn uw medewerkers nog tevreden?

3 jaar

Coach en trainer

150+

tevreden klanten

366 dagen

offline geweest

Dit levert de workshop u op:

  • een lager ziekte percentage
  • Laat u medewerkers weer doen waar ze goed in zijn
  • Geef uw personeel weer de persoonlijke aandacht
  • Verlaag de burn-out klachten bij uw personeel
  • Verhoog de onderlinge werkvreugde
  • Wordt effectiever en klantvriendelijker

Burn-out klachten?

Heeft u veel last van ziekteverzuim?

Plezier in het werk?

Hebben uw medewerkers plezier in het werk?

Goede werksfeer?

Heerst er een goede sfeer op kantoor?

Passend voor uw branche en personeel

Wist u dat 1 op de 7 werknemers met een burn-out kampt? Heeft u geen tijd voor medewerkers met een burn-out? Dan kunt u bij Digiminderen een op maat gemaakte workshop volgen. Of u nu een groot team heeft of juist met kleine teams werkt. Wij bij Digiminderen, regelen voor alle groepen een workshop, training, weekend of zelfs een week om te werken aan de balans van het online en offline werken.

Herkent u dit?

Email

Hoe gaat u in uw bedrijf om met de e-mail, sturen uw medewerkers voor elk wissewasje een e-mail? Reageren uw werknemers snel op uw mails? Staat de mailbox altijd open? Dan is dit een punt waar we op in kunnen gaan.

Effectieve tijdsindeling

Hoeveel uur zijn uw medewerkers effectief aan het werk? Verliezen uw werknemers veel tijd doordat ze zich bezig houden met nutteloze dingen? 

Ontwikkelingen

Wilt u met uw bedrijf de juiste dingen ontwikkelen.

Vrije tijd

Zijn uw medewerkers s'avonds en in de weekend ook altijd aan het werk? Klagen ze over te weinig vrije tijd? In de workshop gaan we in op de juiste balans tussen werk en privé.

Creativiteit

Heeft u het idee dat uw medewerkers niet hun volledige potentieel benutten? Na het volgen van onze workshop, voelen uw medewerkers zich weer geinspireerd en kunnen zij hun creativiteit kwijt in hun werk.

Gezondere medewerkers

Wilt u ook dat uw medewerkers gezonder en vitaler op het werk verschijnen en weer meer plezier in het werk hebbem?

Johan van Houten

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is opgeleid als Bachelor in Social Work, maar is sinds het behalen van zijn diploma werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet.

Bent u overtuigd?

Wilt u een op maat gemaakt programma?