BEN JIJ OOK EEN TYPERTJE?

80 in de serie “van 100 naar 10”

Op goed geluk ga ik langs bij mijn oom en tante De Haan. Ik heb vooraf nog gebeld, maar kreeg geen gehoor. Als ik de oprit opdraai, halen ze in de garage spullen uit de auto. “Je bent mooi op tijd, we zijn net thuis.” Onder het genot van een kopje thee praat ik ze bij over mijn project.

Ik noem ze Typertjes

Oom Lammert vertelt dat hij zich vaak ergert aan mensen met een mobieltje. “Laatst zat ik in het ziekenhuis in de wachtkamer. Er zaten meerdere mensen, niemand maakte een praatje. Ze waren alleen maar bezig met hun telefoon.” ‘Typertjes’ noemt mijn oom deze mensen. Hij heeft gelukkig genoeg aanspraak tijdens zijn clubactiviteiten, maar een spontaan gesprek met een onbekende persoon vindt hij interessant. Hij vindt het jammer dat dit nog maar sporadisch plaatsvindt.

366 dagen Digiminderen

In Johan zijn jaar offline, interviewde hij mensen van verschillende leeftijdcategorieën. Hij wilde horen hoe mensen de online en offline wereld ervoeren en wat ze hier van vonden. Met zijn eigen ervaringen en tips bundelde hij deze verhalen in zijn boek “366 dagen digiminderen”. Vond je dit een interessant verhaal en wil je meer lezen, bestel dan nu je boek “366 dagen digiminderen”, tot 25 april 2018 met pre-sale korting.

366 dagen digiminderen

Wat vond je van dit stuk? Laat je reactie achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen