Weekendprogramma: Verbinding met jezelf!

Een nieuwe balans tussen je online en offline leven

Bewust worden

Van je eigen mobiel, social media en internet gebruik

Een weekend verbonden

Met jezelf en gelijkgestemden

Ervaren coach & trainer

Wie een jaar offline leefde.

Verbinding met jezelf

Deze weekendcursus is ontwikkeld om een goede verbinding te maken met jezelf. Tegenwoordig sta je - letterlijk - altijd met alles en iedereen in verbinding. Het is gemakkelijk om jezelf daarin te vergeten. In deze cursus ligt de focus dan ook op het weer dichter bij jezelf komen en hoe dat zich verhoudt met zowel het online als het offline leven. 

Start Programma

Vrijdag

28-04-'17

19:00

Johan van Houten

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is opgeleid als Bachelor in Social Work, maar is sinds het behalen van zijn diploma werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet.

Einde Programma

Zondag

30-04-'17

17:00

Wat ga je leren?

Je zet een eerste stap in een betere omgang met het online leven

Je zal leren kijken naar je eigen behoeften

Je leert waar jouw valkuil ligt en wat je hiermee kunt doen

Je zal een groep met gelijkgestemden ontmoeten

Je krijgt inzicht in je eigen gebruik van telefoon, internet en social media  

Je zal het weekend eindigen met een concreet stappenplan

In deze cursus gaan we drie dagen bewust worden van het leven, samen met een groep gelijkgestemden. Het weekend zal plaats vinden op een afgelegen locatie, met prachtige natuur. Het programma focust zich op het maken van een pure verbinding met jezelf en met anderen. Het is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, samen te zijn in stilte en in gesprek, en vooral te genieten. Met een inspirerend programma zal het een weekend zijn vol uitdagingen, inzichten en vooral ook ontspanning.

Reserveer nu je plek!

Locatie

De locatie van dit programma zal op een later moment bekend worden gemaakt. Het zal een afgelegen plek zijn, midden in de natuur. Elke deelnemer krijgt zijn eigen kamer om ook een plek voor zichzelf te hebben tijdens het programma.