Download het E-book 7 tips om meer rust te vinden nu, gratis.

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt door je telefoon? Wil je weer de balans terug vinden in je leven, zowel online als offline? Dan is dit e-book iets voor jou! Aan de hand van 7 tips kom je stapje voor stapje weer terug bij de basis. Je vindt de balans tussen het online en offline leven.

50%
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book

Na het lezen van dit e-book, gaat mijn telefoon 's avonds gewoon uit.

Veerle Rümke

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is opgeleid als Bachelor in Social Work, maar is sinds het behalen van zijn diploma werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet. Dit was dan ook de reden om dit boek te schrijven.


  • Wil jij meer rust ervaren door minder geleefd te worden door anderen?
  • Wil jij minder met je mobiel bezig zijn en meer rust ervaren?
  • Verlang je terug naar de rust van voor dit mobiele tijdperk? Dan vind je hier een aantal tips om die rust weer terug te brengen in je leven.
Johan van Houten
366 dagen

Offline geweest

2

Boeken geschreven

350+

Downloads van e-books

Ben jij op zoek naar meer rust in leven?

Tegenwoordig worden we enorm geleefd door onze telefoon en onze agenda. In dit e-book staan tips om terug te gaan naar de basis, hoe het leven was, voor wij altijd bereikbaar en online waren. 

50%
Download het gratis e-book
Download nu