Workshop: Ontspanning door offline leven!

Van je eigen mobiel, social media en internet gebruik

Om meteen stappen te kunnen zetten.

Wie een jaar offline leefde.

Heb jij het gevoel dat anderen jouw agenda bepalen? Ben jij altijd voor iedereen bereikbaar? Verlang je naar meer rust? Heb jij vaker je telefoon in handen dan je eigenlijk zou willen? Wil je wat vaker even kunnen ontspannen zonder steeds online te zijn? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop word je je bewust van je eigen gebruik van telefoon, internet en social media en de effecten die dat gebruik met zich mee brengen. 

Donderdag

30-03-'17

19:30

Met een fijne groep mensen kregen we praktische tips om het gebruik van onze mobiele telefoon te verminderen. Ik ben naar huis gegaan met praktische tips om mijn telefoongebruik te verminderen én nieuwe inspiratie om mijn eigen situatie te verbeteren door de ervaringen van anderen

Miriam Frantzen

Super leuke introductie om bewuster met mijn mobiel om te gaan. Ook het kijken naar mijn huidige gebruik gaf mij veel inzichten, waar ik anders niet over nagedacht had.

Twan van Houtum

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is opgeleid als Bachelor in Social Work, maar is sinds het behalen van zijn diploma werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet.