Workshop: Online chaos, offline rust!

Een nieuwe balans tussen je online en offline leven

Bewust worden

Van je eigen mobiel, social media en internet gebruik

Concrete doelen stellen

Om meteen stappen te kunnen zetten.

Ervaren coach & trainer

Wie een jaar offline leefde.

Online chaos, offline rust!

Heb jij het idee dat je altijd bereikbaar moet zijn? Staat jouw telefoon altijd aan? Ben jij vaker online dan offline? Heb jij vaker je telefoon in handen dan je eigenlijk zou willen? Wil je meer rust in je dagelijkse leven ervaren? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop word je je bewust van je eigen gebruik van telefoon, internet en social media.  

Workshop datum:

Woensdag

22-03-'17

19:30

Wat ga je leren?

Je krijgt meer rust in je dagelijkse leven

Je krijgt tips die je meteen kunt toepassen in je leven

Je krijgt inzicht in je eigen gebruik van social media, internet en je mobiel

Meer focus om anders met je mobiel, social media en internet om te gaan

Een nieuwe balans tussen je online en offline leven

Een bewuste omgang met je mobiel, social media en internet.

Ervaringen van deelnemers

Met een fijne groep mensen kregen we praktische tips om het gebruik van onze mobiele telefoon te verminderen. Ik ben naar huis gegaan met praktische tips om mijn telefoongebruik te verminderen én nieuwe inspiratie om mijn eigen situatie te verbeteren door de ervaringen van anderen

Miriam Frantzen

Super leuke introductie om bewuster met mijn mobiel om te gaan. Ook het kijken naar mijn huidige gebruik gaf mij veel inzichten, waar ik anders niet over nagedacht had.

Twan van Houtum

Johan van Houten

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is opgeleid als Bachelor in Social Work, maar is sinds het behalen van zijn diploma werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet.

Reserveer nu je plek!