De Week Zonder
18 tot 25 april 2019

18-04-2019

begint om 00:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De week zonder komt er weer aan, durf jij de uitdaging aan. Geef je nu alvast op, enkele dagen voor de 18e, krijg je een herinnering dat de week zonder begint.

 

Kan jij je nog indenken hoe het is om een week zonder je telefoon te leven? Of een week zonder internet? Wij gaan samen met jou, van 18 tot 25 april een week zonder leven. Je kunt zelf kiezen waarmee je een week zonder wilt:


  • Internet
  • Telefoon
  • Facebook
  • Twitter
  • Mobiel Internet
  • ...
No opt-in form has been selected

Ik heb meer rustmomentjes in mijn leven 

Inge - Deelnemer De Week Zonder 2016

Wat is De Week Zonder?

De Week Zonder is een week die in 2016 het leven is geroepen om bewust om te gaan met je telefoon of internet gebruik. Deze week is elk jaar van 18 tot 25 april. In deze week gaan alle deelnemers bewust kiezen om een week zonder iets te leven. Dat kan zijn zonder Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, E-mail, Social Media, Whatsapp, Internet of Mobiel Internet. Iedereen mag zijn eigen regels verzinnen. 

Ik ben minder opgeslokt en afgeleid door social media. Dat is fijn voor de focus!

Jochem - Deelnemer De Week Zonder 2018

Ik ben Johan van Houten en ik ben 366 dagen offline geweest. Op een bepaald moment voelde ik me verslaafd aan mijn telefoon en internet. Dat was het moment dat ik besloot om een jaar offline te gaan. Geen smartphone, geen e-mail, geen internet. Gewoon back to basic, terug naar de post en een thuistelefoon met andwoordapparaat. 


Na ondertussen online te zijn, is het weer tijd voor wat rust. Die ga ik vinden door weer een week offline te zijn, met De Week Zonder. Van 18 tot 25 april 2019 ben ik weer een week offline.

Ik heb weer tijd om mijn hobby spaanse les op te pakken 

Sandra - Deelnemer De Week Zonder 2018

4e jaar

De Week Zonder

366

Dagen offline geweest

543+

Downloads van e-book

Zou jij een week zonder kunnen leven?

Wij dagen jou uit!

No opt-in form has been selected